2011 - Zaostřeno na drogy

Podstránky

01/11 Aplikační místnosti

Titul: Aplikační místnosti. Podtitul: Centra pro zdravotnicky supervidovanou aplikaci omamných a psychotropních látek. Autorka: Barbara Janíková.
Čtěte více

02/11 Adiktologické služby v prostředí zábavy

Titul: Adiktologické služby v prostředí zábavy. Podtitul: Preventivní a harm reduction programy pro rekreační uživatele drog. Autoři: Saberžanovová, P. Ch., Vacek, J.
Čtěte více

03/11 Řešení problematiky otevřených drogových scén

Titul: Řešení problematiky otevřených drogových scén, drogové kriminality a narušování veřejného pořádku. Podtitul: Možnosti partnerského přístupu. Autor původního dokumentu publikovaného Radou Evropy: Johnny Connolly. Překlad z angličtiny:Jiří Bareš. Editoři: Viktor Mravčík, Vlastimil Nečas, Kamila Orbanová.
Čtěte více

04/11 Sexuologická témata v terapeutické komunitě

Titul: Sexuologická témata v terapeutické komunitě. Podtitul: Témata, se kterými se setkáváme během dlouhodobé rezidenční léčby závislých. Autoři: Sadílková, M., Žáková, J.
Čtěte více

05/11 Drogy a vězni v ČR

Titul: Drogy a vězni v ČR. Podtitul: Výsledky dotazníkové studie mezi osobami ve výkonu trestu odnětí svobody. Autoři: Viktor Mravčík, Michaela Horáková, Roman Pešek, Tomáš Koňák.
Čtěte více

06/11 Situace ve věcech drog v České republice v roce 2010

Titul: Situace ve věcech drog v České republice v roce 2010. Podtitul: Souhrn výroční zprávy. Autoři: Grohmannová, K., Grolmusová, L., Chomynová, P.
Čtěte více

Ediční plán 2011

Zaostřeno na drogy.
Čtěte více

Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage