2014 - Zaostřeno na drogy

Podstránky

01/14 Uživatelky drog ohrožené stigmatizací

Titul: Uživatelky drog ohrožené stigmatizací. Podtitul: Témata v poradenství a léčbě. Autorka: PhDr. Pavla Doležalová.
Čtěte více

02/14 Drogová kyberkriminalita a související role internetu

Titul: Drogová kyberkriminalita a související role internetu. Podtitul: Přehled a analýza dosavadních poznatků a návrh možných opatření. Autor: Pompidou Group, Rada Evropy. Překlad z angličtiny: Jiří Bareš.
Čtěte více

03/14 Mapování trendů v užívání, výrobě a distribuci metamfetaminu v Evropě

Titul: Mapování trendů v užívání, výrobě a distribuci metamfetaminu v Evropě. Podtitul: Studie EMCDDA. Autoři: Jane Mounteney, Teodora Groshkova, Danica Thanki, Andrew Cunningham, Marta Rychert. Překlad z angličtiny: Jiří Bareš.
Čtěte více

04/14 Somatická komorbidita uživatelů drog

Titul: Somatická komorbidita uživatelů drog. Podtitul: Výsledky výzkumu mezi klienty pražských nízkoprahových programů. Autoři: Viktor Mravčík, Vlastimil Nečas.
Čtěte více

05/14 Situace ve věcech drog v České republice v roce 2013

Titul: Situace ve věcech drog v České republice v roce 2013. Podtitul: Souhrn výroční zprávy. Autoři: Pavla Chomynová, Lucie Grolmusová.
Čtěte více

06/14 Hazardní hraní v ČR a jeho dopady

Titul Hazardní hraní v České republice a jeho dopady. Podtitul Souhrn komplexní analýzy. Autoři: Jakub Černý, Barbora Drbohlavová, Zdeněk Rous.
Čtěte více

Ediční plán 2014

Zaostřeno na drogy.
Čtěte více

Dne 2. července 2024 se centrum EMCDDA stalo Agenturou Evropské unie pro drogy (EUDA).
Web agentury: https://www.euda.europa.eu Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je na webu EUDA k dispozici i v češtině - OTEVŘÍT Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury, jsou nyní ve formátu jmeno.prijmeni@euda.europa.eu.