2004 - Zaostřeno na drogy

Podstránky

01/04 Certifikace odborné způsobilosti služeb pro uživatele drog

Titul: 01/04 Certifikace odborné způsobilosti služeb pro uživatele drog. Podtitul: Nástroj záruky kvality drogových služeb hrazených z veřejných zdrojů. Autoři: Alena Beránková, Václav Macek, Josef Radimecký, Vladimír Sklenář, Lenka Šťastná. Editor: Josef Radimecký.
Čtěte více

02/04 Injekční užívání drog

Titul: Injekční užívání drog. Podtitul: Výzva pro ochranu veřejného zdraví. Autor přeložené části: Richard Hartnoll a kol. (převzato z Drugs in focus, EMCDDA). Překlad z angličtiny: Jindřich Bayer. Odborná redakce: Josef Radimecký, Viktor Mravčík. Autorka české části: Blanka Korčišová.
Čtěte více

03/04 Koordinace protidrogové politiky

Titul: Koordinace protidrogové politiky. Podtitul: Nástroj realizace účinných komplexních opatření. Autoři: Josef Radimecký, Hana Rendlová, Vladimír Sklenář. Editor: Josef Radimecký.
Čtěte více

04/04 Nové syntetické drogy

Titul: Nové syntetické drogy. Podtitul: Charakteristika a hlavní rizika. Autoři: Tomáš Páleníček, Pavel Kubů, Viktor Mravčík. Editoři: Tomáš Zábranský, Ondřej Petroš, Blanka Korčišová.
Čtěte více

05/04 Léčba uživatelů drog se závislým chováním se společnosti vyplatí

Titul: Léčba uživatelů drog se závislým chováním se společnosti vyplatí. Podtitul: Informace pro politiky, odbornou i laickou veřejnost. Autoři: Lenka Miovská, Josef Radimecký. Editor: Josef Radimecký.
Čtěte více

06/04 Situace ve věcech drog v České republice v roce 2003

Titul: Situace ve věcech drog v České republice v roce 2003. Podtitul: Souhrn výroční zprávy. Autor: Viktor Mravčík.
Čtěte více

Ediční plán 2004

Zaostřeno na drogy.
Čtěte více

Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage