Press centrum

Tiskové zprávy či vyjádření Národního monitorovacího střediska pro drogy a závislosti a Odboru protidrogové politiky Úřadu vlády České republiky.

Národní konference řešila závislostní politiku měst a obcí (tisková zpráva)

Brno, 21. 9. 2022 - Po dvou on-line konferencích ovlivněných pandemií Covid-19 uspořádal Odbor protidrogové politiky Úřadu vlády České republiky opět prezenční národní konferenci věnovanou oblasti závislostí. Hlavním tématem konference, na jejímž uspořádání se podílelo statutární město Brno, byla závislostní politika měst a obcí. 

 

Čtěte více

Praha hostí národní protidrogové koordinátory EU. Téma je konopí.

PRAHA, 7.9.2022 – Dekriminalizace a destigmatizace uživatelů nelegálních látek, včetně zajištění dostupné zdravotní péče. Jedno z témat, které se diskutovalo na Setkání národních protidrogových koordinátorů, které každoročně pořádá předsednická země Rady Evropské unie. Tentokrát jej hostila Praha.

Čtěte více

Dne 2. července 2024 se centrum EMCDDA stalo Agenturou Evropské unie pro drogy (EUDA).
Web agentury: https://www.euda.europa.eu Informační stránka o novém mandátu centra EMCDDA (agentury EUDA) je na webu EUDA k dispozici i v češtině - OTEVŘÍT Změnily se i e-mailové adresy zaměstnanců agentury, jsou nyní ve formátu jmeno.prijmeni@euda.europa.eu.