Poslanecká sněmovna dnes schválila novelu zákona o návykových látkách

, rubrika Novinky

Novelu zákona o návykových látkách, zavádějící kategorii tzv. psychomodulačních látek, dnes ve 3. čtení schválila Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR (PSP). Na webu PSP je možno si spustit videozáznam tiskové konference předsedkyně výboru pro zdravotnictví Z. Němečkové Crkvenjaš a dalších ze dne 3. 5. 2024.

Záznam tiskové konference předsedkyně výboru pro zdravotnictví Z. Němečkové Crkvenjaš, místopředsedy výboru T. Phillipa a poslankyň M. Šebelové, M. Ochodnické a K. Kocmanové k novele zákona o návykových látkách - po projednání sněmovnho tisku 504 - je dostupný ve videoarchivu na webu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Ve videoarchivu je rovněž dostupný záznam 101. schůze Poslanecké sněmovny, na které byla  novela zákona o návykových látkách schválena.

Postup projednávání sněmovního tisku 504 je dostupný rovněž na webu PSP. Po zapracování schválených pozměňovacích návrhů bude zákon postoupen Senátu ČR.


Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage