Insider #420 s Jankou Michailidu a Jindřichem Vobořilem. Kdy Česko legalizuje konopí?

, rubrika Blog

Úvodní část rozhovoru publikovaného 6. 4. 2023 (37:41 min.) je volně dostupná ze stránek info.cz a z podcastových platforem. Dvouhodinová verze rozhovoru je jen pro předplatitele.

Insider #420 s Jankou Michailidu a Jindřichem Vobořilem. Kdy Česko legalizuje konopí? (37:41 min) - poslech z webu info.cz.

Úvodní slovo k rozhovoru:

  • "O protidrogové politice Česka jsme se v posledním Insideru bavili s Jankou Michailidu, členkou Rady vlády pro koordinaci politiky v oblasti závislosti, a s Jindřichem Vobořilem, který je národním koordinátorem protidrogové politiky. V čem je pohled současné vlády jiný od těch předchozích? Proč si najednou rozumí Piráti a ODS, které naši dva hosté reprezentují? Co se reálně může změnit? Proč nejde jen o konopí, ale třeba i o drakonické tresty v případech, které nejsou společensky tak škodlivé? A co regulace kratomu? Nejen o tom je tato epizoda, poslechněte si úvodní část celého rozhovoru."

Rozhovor je dostupný i z platforem Spotify, Google Play, Apple Podcast a dalších.

 


Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage