Letní škola European Drugs Summer School (EDSS) v r. 2020

, rubrika Novinky

Letní škola European Drugs Summer School, která se pravidelně koná v Lisabonu (Portugalsko), bude letos uskutečněna vzdálenou formou (odpolední živě vysílané přednášky). Ještě je možné se přihlásit. 

Letní školu European Drugs Summer School (EDSS) pravidelně pořádá institut University Institute of Lisbon (ISCTE-IUL) ve spolupráci s Evropským monitorovacím centrem pro drogy a závislosti (EMCDDA).

Letošní ročník se uskuteční od 29. června do 10. července, a bude zaměřen na téma Žloutenky typu C. Bude se konat vzdáleně - formou odpoledních živých vysílání. Aktualizovaný program je k dispozici na stránce EDSS. Byla rovněž zveřejněna informace o snížených registračních poplatcích na letošní rok či možnosti přesunout registraci na rok 2021. Ještě je možné se přihlásit k účasti v roce 2020.

Základní informaci o letní škole European Drugs Summers School (EDSS) najdete na stránkách EMCDDA. Podrobné informace jsou na stránce EDSS.


Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage