2014 - Zaostřeno na drogy

Podstránky

01/14 Uživatelky drog ohrožené stigmatizací

Titul: Uživatelky drog ohrožené stigmatizací. Podtitul: Témata v poradenství a léčbě. Autorka: PhDr. Pavla Doležalová.
Čtěte více

02/14 Drogová kyberkriminalita a související role internetu

Titul: Drogová kyberkriminalita a související role internetu. Podtitul: Přehled a analýza dosavadních poznatků a návrh možných opatření. Autor: Pompidou Group, Rada Evropy. Překlad z angličtiny: Jiří Bareš.
Čtěte více

03/14 Mapování trendů v užívání, výrobě a distribuci metamfetaminu v Evropě

Titul: Mapování trendů v užívání, výrobě a distribuci metamfetaminu v Evropě. Podtitul: Studie EMCDDA. Autoři: Jane Mounteney, Teodora Groshkova, Danica Thanki, Andrew Cunningham, Marta Rychert. Překlad z angličtiny: Jiří Bareš.
Čtěte více

04/14 Somatická komorbidita uživatelů drog

Titul: Somatická komorbidita uživatelů drog. Podtitul: Výsledky výzkumu mezi klienty pražských nízkoprahových programů. Autoři: Viktor Mravčík, Vlastimil Nečas.
Čtěte více

05/14 Situace ve věcech drog v České republice v roce 2013

Titul: Situace ve věcech drog v České republice v roce 2013. Podtitul: Souhrn výroční zprávy. Autoři: Pavla Chomynová, Lucie Grolmusová.
Čtěte více

06/14 Hazardní hraní v ČR a jeho dopady

Titul Hazardní hraní v České republice a jeho dopady. Podtitul Souhrn komplexní analýzy. Autoři: Jakub Černý, Barbora Drbohlavová, Zdeněk Rous.
Čtěte více

Ediční plán 2014

Zaostřeno na drogy.
Čtěte více

Nepřehlédněte: 29. 2. 2024 jsme zveřejnili Zprávu o alkoholu v ČR 2023 a Zprávu o tabákových a nikotinových výrobcích v ČR 2023  zde na homepage